AZ Alma Zorgwerkgever van het Jaar

Vicepremier Alexander De Croo overhandigde gisteravond de prestigieuze award van‘Zorgwerkgever van het Jaar’ aan AZ Alma.

In totaal werden tien awards uitgereikt, maar de laatste en belangrijkste ging naar AZ Alma. Hiermee wordt vooral de HR-aanpak van AZ Alma beloond. In de verdediging voor de jury, enkele weken geleden, werd de klemtoon gelegd op HR-initiatieven voor nieuwe werknemers, voor werknemers die willen doorgroeien, voor zieke medewerkers, voor medewerkers die met pensioen gaan… Voor de award waren negentien zorginstellingen kandidaat, maar AZ Alma was de laureaat. Ook dit filmpje had mee de jury kunnen overtuigen.

Opsteker

Deze Vlaamse award is een opsteker voor AZ Alma en tegelijk ook een beloning voor de dagelijkse grote inzet van onze artsen, medewerkers en vrijwilligers. Op zes maanden van de accreditatieweek zal dit een boost geven aan iedereen die ons ziekenhuis een warm hart toedraagt, maakt het ziekenhuis zich sterk. Tegelijk betekent dit voor HR een fantastische opportuniteit om nieuwe mensen aan te trekken, want wie wil niet bij de Zorgwerkgever van het Jaar komen werken?

VillaVip

Er was nog een Eeklose winnaar, want ook het project ‘VillaVip’ kreeg de award van ‘Andere zorgorganisatie van het jaar’. VillaVip is een kleinschalig woon- en zorgproject voor mensen met een beperking en werd gerealiseerd door Michiel Maeyaert, zoon van  artsen Jan Maeyaert en Lut Verdonck.

 

 

U wil op dit artikel reageren ?

Toegang tot alle functionaliteiten is gereserveerd voor professionele zorgverleners.

Indien u een professionele zorgverlener bent, dient u zich aan te melden of u gratis te registreren om volledige toegang te krijgen tot deze inhoud.
Bent u journalist of wenst u ons te informeren, schrijf ons dan op redactie@rmnet.be.