Koning Boudewijnstichting: Fonds voor alle ziekenhuizen en residentiële zorginstellingen

Geconfronteerd met de huidige gezondheidscrisis richt de Koning Boudewijnstichting een ‘Fonds voor Solidaire Zorg’ op. Het Fonds kan giften ontvangen van ondernemingen en van particulieren. De middelen van het Fonds worden ingezet voor initiatieven van ziekenhuizen en residentiële zorgvoorzieningen in het hele land.
Ondersteuning van het personeel om de crisis door te komen en om nadien in goede omstandigheden te blijven functioneren, is cruciaal. De noden zijn groot en vele ondernemingen en particulieren willen ook hulp bieden.

70% van de verzamelde middelen zal ter beschikking gesteld worden van ziekenhuizen, 30% van andere residentiële zorginstellingen (ouderensector, bijzondere jeugdzorg, personen met een beperking, …).

Giften kunnen worden overgemaakt op de rekening BE10 0000 0000 0404 van de Koning Boudewijnstichting met de vermelding “200670 : Fonds voor Solidaire Zorg” of de gestructureerde mededeling ***020/0670/00086***.

Opbrengsten van acties, die geen recht geven op fiscale vrijstelling, komen niet in aanmerking.

 

U wil op dit artikel reageren ?

Toegang tot alle functionaliteiten is gereserveerd voor professionele zorgverleners.

Indien u een professionele zorgverlener bent, dient u zich aan te melden of u gratis te registreren om volledige toegang te krijgen tot deze inhoud.
Bent u journalist of wenst u ons te informeren, schrijf ons dan op redactie@rmnet.be.