Personeelsfeest in het water? Dan maar champagne 'Ostenders'!

Zaterdag 28 maart 2020 stond met stip in de  agenda genoteerd, want dan zouden we naar jaarlijkse traditie samen klinken en feest vieren tijdens het personeelsfeest, aldus Kevin Mollet van AZ Damiaan Oostende. Ook voor de rest van 2020 is door de omstandigheden het feest niet mogelijk. Maar dat betekent niet dat het personeel vergeten wordt.

Zaterdag 28 maart 2020 stond met stip in de  agenda genoteerd, want dan zouden we naar jaarlijkse traditie samen klinken en feest vieren tijdens het personeelsfeest. Maar enkele weken voordien dwarsboomde de viruscrisis die plannen. "In plaats van onze galajurk of ons mooiste hemd te mogen aantrekken, hesen sommigen van ons zich in loodzware en stikhete beschermpakken, namen bepaalde collega’s andere functies aan en kwamen nog anderen in een volledig nieuw team terecht", luidt de prozaïsche conclusie.

Sprankelende appreciatie

"Flexibiliteit en wendbaarheid werden de norm. Allen samen gingen we er voor! Coronaspirit en teamgeest kwamen boven drijven. Niet evident … dat beseffen we heel goed", luidt het bij AZ Damiaan. "Ondanks de hindernissen en uitdagingen zagen we onze medewerkers schitteren als zorghelden. En dat wordt door de Raad van Bestuur en directie bijzonder geapprecieerd."  

"Omdat zij allen samen zo sprankelden in deze moeilijke tijden, schenken het bestuur en de directie hen een fles ‘Champagne Ostenders’, een kwaliteitschampagne geselecteerd in samenwerking met wijnhandel ‘Werco Wines’ uit Oostende."

 

U wil op dit artikel reageren ?

Toegang tot alle functionaliteiten is gereserveerd voor professionele zorgverleners.

Indien u een professionele zorgverlener bent, dient u zich aan te melden of u gratis te registreren om volledige toegang te krijgen tot deze inhoud.
Bent u journalist of wenst u ons te informeren, schrijf ons dan op redactie@rmnet.be.