Marc Hendrikx voltijds hoofdarts in Az Damiaan

Chirurg Marc Hendrikx wordt op 1 april voltijds hoofdarts in Az Damiaan. Prof. Dr. Marc Hendrikx is erkend chirurg met subspecialiteit in de cardiothoracale heelkunde sinds 1995 en was tot zijn aanstelling in Az Damiaan actief als cardiothoracale chirurg in het Jessa Ziekenhuis in Hasselt.

Prof. Dr. Marc Hendrikx (1960) studeerde geneeskunde aan de KU Leuven waar hij in 1988 promoveerde tot dokter in de genees-, heel- en verloskunde. Hij volgde zijn opleiding tot cardiothoracaal chirurg aan de Katholieke Universiteit Leuven.

Prof. Dr. Marc Hendrikx is erkend chirurg met subspecialiteit in de cardiothoracale heelkunde sinds 1995 en was tot zijn aanstelling in Az Damiaan actief als cardiothoracale chirurg in het Jessa Ziekenhuis in Hasselt.

Naast zijn diploma van dokter, behaalde hij ook zijn diploma Licentiaat in de Wijsbegeerte en Letteren aan de KU Leuven in 1981.

U wil op dit artikel reageren ?

Toegang tot alle functionaliteiten is gereserveerd voor professionele zorgverleners.

Indien u een professionele zorgverlener bent, dient u zich aan te melden of u gratis te registreren om volledige toegang te krijgen tot deze inhoud.
Bent u journalist of wenst u ons te informeren, schrijf ons dan op redactie@rmnet.be.