Rudy Poedts weldra weg bij Sint-Franciscusziekenhuis

De crisissituatie van de afgelopen weken en maanden kan van invloed zijn geweest volgens ingewijden, naast misschien andere factoren, maar feit is dat de overeenkomst tussen de Raad van Bestuur en Rudy Poedts, CEO Sint-Franciscusziekenhuis, ten einde loopt op 31 juli aanstaande. Dat vernam De Specialist zopas uit welingelichte bron en het werd ons bevestigd door de communicatiedienst van het ziekenhuis.

Rudy Poedts was ruim vijf jaar aan de slag in zijn functie als algemeen directeur van het Sint-Franciskusziekenhuis Heusden-Zolder. Daarnaast is hij onder meer ondervoorzitter van de afdeling Financiering bij de Nationale Raad Ziekenhuisvoorzieningen.

Nog enkele andere mandaten neemt hij op in het Vlaams Ziekenhuisnetwerk KU Leuven (bestuurder) en bij In4Care (ondervoorzitter), en hij is ook lid van de Belgische Vereniging van Ziekenhuisdirecteurs.

Blijkbaar herschikt de raad van bestuur enkele mandaten binnen het directiecomité want onlangs nog werd dr. Inge Wouters er ingehaald als nieuwe medisch directeur.

U wil op dit artikel reageren ?

Toegang tot alle functionaliteiten is gereserveerd voor professionele zorgverleners.

Indien u een professionele zorgverlener bent, dient u zich aan te melden of u gratis te registreren om volledige toegang te krijgen tot deze inhoud.
Bent u journalist of wenst u ons te informeren, schrijf ons dan op redactie@rmnet.be.