HeiligHartziekenhuis Lier verwent ouderen op dag dementie

HeiligHartziekenhuis Lier verwent ouderen op dag dementie

Ouderen, ze mogen zeker na de harde coronatijden extra verwend worden. Het HHartziekenhuis Lier doet dat samen met COLOMAplus volgende week op 21 september, de Werelddag dementie. De patiënten van de geriatrische afdelingen in het HeiligHartziekenhuis van Lier krijgen dan een uitgebreid ontbijt en muzikale verwennerij. Het personeel kocht massaal muffins t.v.v. de Stichting Alzheimer Onderzoek.

De Block:

De Block: "Een nieuwe regering zal het land niet virusvrij maken"

"We moeten niet hele land opsluiten omdat sommigen maatregelen beu zijn", aldus minister De Block. De maatregelen die er vandaag zijn, zijn voldoende om het coronavirus in bedwang te krijgen, maar ze moeten dan wel worden gerespecteerd. "Een nieuwe regering zal het land niet virusvrij maken."

Laatste reacties

 • Graag publicatie lonen parlementsleden ,ministers en magistraten samen met de extralegale voordelen en riante pensieonregeling

  Arts verdient gemiddeld 7.091 euro bruto (Statbel)

 • Bijkomend worden 2 ziekenhuizen beloond voor jarenlang te werken met een onterechte erkenning (raad van state). M.a.w. werk in de illegaliteit en als het lang genoeg duurt wordt het toch geregulariseerd. Mooie boodschap.

  Licht op groen voor verdeling 9 bijkomende NMR-toestellen

 • Proficiat overheid, ziekenhuizen die in het verleden niet in de boot wenste te stappen tot een fusie worden nu beloond met een MR. Ziekenhuizen die wel deze rationalisatie gedaan hebben blijven zitten met de gebakken peren. Ze hebben te weinig MR capaciteit volgens hun patiënten...

  Licht op groen voor verdeling 9 bijkomende NMR-toestellen

 • Ik vind het eigenaardig dat de brief is ondertekend door 'experten' uit regio's, waar de cijfers van CORONAbesmettingn en CORONAdoden toch niet zo schitterend zijn in vergelijking met andere regio's van het land.
  Had men vanaf het begin strengere maatregelen genomen door...

  Veertigtal specialisten kraakt Belgisch coronabeleid