Bart Van Daele directeur a.i. OLV Aalst-Asse-Ninove

Vanaf vandaag neemt Bart Van Daele de functie van nieuwe directeur ad interim van het Onze-Lieve-Vrouwziekenhuis Aalst-Asse-Ninove. Eerder al was hij aangesteld als ‘transitiemanager’. Hij volgt er Marc Van Uytven op die inmiddels aan de slag is bij Antares Consulting.

Bart Van Daele is van opleiding psychiater en bekwaamde zich ook in ziekenhuismanagement bij de Vlerick School of Management. Van 1991 tot 2015 maakte hij deel uit van allerlei bestuursorganen in ziekenhuizen en was hij ook CEO van het UZ Leuven (van 1999 tot 2006). Hij maakt vandaag ook deel uit van het directiecomité van

AZ Klina en St-Elisabeth AZ Herentals en ontwikkelde Commpas, een managementtool voor managementrapportering in ziekenhuizen.

Naar verwachting zou hij dit mandaat tot eind van 2019 vervullen. Inmiddels is immers ook gestart met de identificatie en selectie van een algemeen directeur die na deze transitieperiode zal starten.

U wil op dit artikel reageren ?

Toegang tot alle functionaliteiten is gereserveerd voor professionele zorgverleners.

Indien u een professionele zorgverlener bent, dient u zich aan te melden of u gratis te registreren om volledige toegang te krijgen tot deze inhoud.
Bent u journalist of wenst u ons te informeren, schrijf ons dan op redactie@rmnet.be.