Masterclass ziekenhuizen - 31 januari & 1 februari (Gent)

Masterclass ziekenhuizen - 31 januari & 1 februari (Gent)

Waar? Gent

Wanneer? 31.01.2024 tot 01.02.2024

Op 31 januari en 1 februari 2024 gaat een nieuwe Masterclass voor nieuwe directieleden en hoofdartsen van algemene- en revalidatieziekenhuizen door. De Masterclass gaat door in Gent.

Als nieuwe leidinggevende binnen een ziekenhuis moet je rekening houden met complexe kaders. Deze Masterclass geeft een introductie in de belangrijkste beleidsdomeinen en specifieke thema’s die relevant zijn voor nieuwe directieleden en hoofdartsen.

Welke besluitvormingsprocessen liggen aan de basis van onze huidige en toekomstige werking? Op welke manier verdedigt Zorgnet-Icuro jullie belangen binnen dit geheel? Wat zijn samenwerkingsmodaliteiten voor de toekomst? Wat is de impact van de digitale (r)evolutie? Wat zijn ways forward in tijden van krapte op de arbeidsmarkt en welke belangrijke uitdagingen liggen er voor ons?

Kortom, deze Masterclass biedt kaders, krijtlijnen en handvatten om samen verder te bouwen aan de toekomst van ziekenhuizen. Deze masterclass biedt geen gedetailleerde informatie rond specifieke thema’s.

Er is ook tijd en ruimte om onderling te kruisbestuiven en te netwerken. Want samen weten en kunnen we meer.