Antwerpse politie zoekt beelden van aanval op MUG

De Antwerpse politie is op zoek naar beelden van de brutale aanval op een MUG-wagen van GZA Sint-Vincentius tijdens oudejaarsnacht. Het voertuig van de medische hulpdiensten werd toen het op weg was naar een spoedgeval belaagd door jonge relschoppers.

De MUG werd bekogeld met vuilniszakken en beschoten met vuurwerk. Vervolgens beukten de jongeren in op de zijkant van de MUG en schenen met lasers in de ogen van het medisch personeel. GZA reageerde verontwaardigd op het incident en liet weten dat het klacht zal indienen tegen onbekenden.

De politie is een onderzoek gestart naar de feiten, en is nog op zoek naar beelden. Wie beelden heeft, kan die anoniem delen. Dat kan via het beeldenportaal van politiezone Antwerpen

> ZAS dient klacht in na agressie tegen MUG

U wil op dit artikel reageren ?

Toegang tot alle functionaliteiten is gereserveerd voor professionele zorgverleners.

Indien u een professionele zorgverlener bent, dient u zich aan te melden of u gratis te registreren om volledige toegang te krijgen tot deze inhoud.
Bent u journalist of wenst u ons te informeren, schrijf ons dan op redactie@rmnet.be.

Laatste reacties

  • Marc DE MEULEMEESTER

    08 januari 2024

    Raar hè : van iederen verkeerd geparkeerde Otto in België in ze satellietfoto’ s , maar van vandalen die alles vernielen waar ne gewone mens heel zijn leven voor werkt in ze NOOIT beelden , en als ze ze hebben tellen ze niet op de rechtbank wegens inbreuk op de privacy wet !