Dr. Kristiaan Vandenecker wordt nieuwe hoofdarts AZ Oudenaarde

Vanaf 1 september neemt dr. Kristiaan Vandenecker de functie van hoofdarts van AZ Oudenaarde waar. Met de aanstelling van dr. Vandenecker is het directieteam opnieuw compleet. Onlangs nog kwam Hans Crampe aan het roer van het ziekenhuis als algemeen directeur. En begin dit jaar werd Tineke Van hooland voorzitter van de raad van bestuur.

Sinds januari 2022 is dr. Kristiaan Vandenecker aan de slag in het ziekenhuis en versterkt hij de dienst fysische geneeskunderevalidatie. Dr. Vandenecker studeerde geneeskunde aan de UGent. Hij werd in 1991 specialist fysische geneeskunde en in 1994 erkend als revalidatiearts.

Naast jarenlange ervaring in alle aspecten van de fysische geneeskunde heeft dr. Vandenecker ook een diploma in de sportgeneeskunde en algologie.

Dr. Kristiaan Vandenecker kijkt uit naar de nieuwe uitdaging: “De voorbije maanden in AZ Oudenaarde waren voor mij bijzonder aangenaam. Ik heb het ziekenhuis leren kennen als een instelling met heel veel waardevolle troeven, dankzij de inzet en de kwaliteiten van de verschillende diensten, medische en niet-medische. Zowel binnen het directieteam als voor het Ziekenhuisnetwerk Gent zal ik mij inzetten voor een kwaliteitsvolle zorg, in het belang van onze medewerkers en patiënten.”

Dr. Vandenecker zal zijn functie opnemen in een deeltijdse rol en behoudt zijn klinische activiteit.

Sinds begin dit jaar waait er duidelijk een nieuwe wind door het AZ Oudenaarde, dat hiermee een moeilijke periode lijkt te willen afsluiten.

> Tineke Van hooland nieuwe voorzitter AZ Oudenaarde

> Hans Crampe nieuwe algemeen directeur

(foto (c) Kris Snoeck)

U wil op dit artikel reageren ?

Toegang tot alle functionaliteiten is gereserveerd voor professionele zorgverleners.

Indien u een professionele zorgverlener bent, dient u zich aan te melden of u gratis te registreren om volledige toegang te krijgen tot deze inhoud.
Bent u journalist of wenst u ons te informeren, schrijf ons dan op redactie@rmnet.be.