En dan nu: de wachttijden polikliniek top-10

Een wachttijdenoverzicht van alle ziekenhuizen in Nederland. Het is eens wat anders. Op Drimpy vindt u een overzicht per specialisme. Je kunt ook elk specifiek ziekenhuis checken in verband met de kortste wachttijd voor de polikliniek.

Nederland en wachttijden in ziekenhuizen: de link is er net iets sterker dan bij ons. Het thema ligt er dan ook gevoeliger. Reden voor Drimpy, een online sociaal platform van patiënten, om bij alle Nederlandse ziekenhuizen de wachttijden van de poliklinieken te controleren.

"Uit al deze gegevens hebben we de gemiddelde wachttijd per polikliniek berekend en in de grafiek op deze pagina weergegeven", luidt het. De reumatologie komt er veruit als slechtste uit. "Kijk ook naar onze top-10 lijst poliklinieken op basis van hun gemiddelde wachttijden en gebruik het zoekformulier om de wachttijd van een polikliniek bij alle ziekenhuizen te controleren en gerangschikt weer te geven."

Informatie per ziekenhuis is alleen toegankelijk voor geregistreerde leden.

Weldra ook in België?

U wil op dit artikel reageren ?

Toegang tot alle functionaliteiten is gereserveerd voor professionele zorgverleners.

Indien u een professionele zorgverlener bent, dient u zich aan te melden of u gratis te registreren om volledige toegang te krijgen tot deze inhoud.
Bent u journalist of wenst u ons te informeren, schrijf ons dan op redactie@rmnet.be.