Medische verkiezingen: (her)bekijk de debatten!

De verkiezingsdebatten die op 5 juni om 20.00 uur door Medi-Sfeer en de Specialist werden gestreamd, trokken ruim 650 responsieve deelnemers. U kunt deze debatten (her)bekijken op onze websites als u achtergrondinfo  zoekt bij uw elektronische stembusgang. 

Dr. Johan Blanckaert (Bvas), dr. Thomas Gevaert (Kartel/ASGB) en dr. Hans Struyven (AADM) kruisten de degens voor de specialisten. 
Dr. Arnout Van Den Kieboom (Kartel/ASGB), dr. Roel Van Giel (AADM) en dr. Jos Vanhoof (Bvas) namen het op voor een publiek van huisartsen.
De artsensyndicaten spaarden kosten noch moeite gespaard om hun programma's voor specialisten en huisartsen toe te lichten en hun argumenten te presenteren tijdens die 2 videodebatten. Heel wat kijkersvragen werden beantwoord.

Op het einde kregen onze lezers/kijkers via een poll ook het verzoek om hun indruk te geven over het waarheidsgehalte van de antwoorden. De meeste deelnemers vonden dat de syndicale leiders geen onwaarheden hadden verkondigd.   

> Om het debat over huisartsenthema's te (her)bekijken, klikt u hier.

> Om het debat over specialistenthema's te (her)bekijken, klikt u hier.

U wil op dit artikel reageren ?

Toegang tot alle functionaliteiten is gereserveerd voor professionele zorgverleners.

Indien u een professionele zorgverlener bent, dient u zich aan te melden of u gratis te registreren om volledige toegang te krijgen tot deze inhoud.
Bent u journalist of wenst u ons te informeren, schrijf ons dan op redactie@rmnet.be.