Nieuw informatiemagazine van het NVKVV dat eigen koers vaart

NVKVV heeft besloten een eigen koers te varen los van de Nederlandse magazine voor verpleegkunde, Nursing. Dat om de Vlaamse markt in te nemen en te bewerkstelligen dat middelen, die hoog nodig zijn in Vlaanderen, ook in Vlaanderen blijven, aldus Ellen De Wandeler, Algemeen coördinator NVKVV. Het nieuwe magazine heet 'Netwerk Verpleegkunde'.

Achter de schermen is de voorbije maanden op het NVKVV (1) hard gewerkt aan een nieuw magazine, luidt het. "En dat resultaat valt volgende week in de bus van onze leden. Netwerk Verpleegkunde is een magazine uniek in Vlaanderen en volledig op maat van Vlaamse verpleegkundigen met inspirerende en leerrijke artikels over wat de sector boeit en bezig houdt. Van actuele thema's tot wetenschappelijke literatuur, op een toegankelijke manier gebracht. Een terechte vraag van onze leden waar ze even hebben op moeten wachten", dixit de coördinator.

Netwerk Verpleegkunde, uitgegeven door het NVKVV, snijdt maatschappelijke thema's aan en brengt human interest verhalen die verpleegkundigen verbinden en inspireren. Een ultiem ontspanmoment, met een kop koffie of een tas thee bij de hand. En dat negen keer per jaar. 

"Aan het nieuwe magazine is ook een digitale kennisbank verbonden, exclusief toegankelijk voor leden van het NVKVV. Het is een online plek waar je op elk moment van de dag een beroep doet op de onderbouwde lectuur die we in Netwerk Verpleegkunde brengen. In de digitale kennisbank log je aan met je persoonlijke login-gegevens die je ontvangen hebt bij betaling van je lidgeld."

(1) NVKVV ontleent historisch zijn naam aan het acroniem voor
Nationaal Verbond van Katholieke Verpleegkundigen en Vroedvrouwen
maar profileert zich sinds 2015 uitdrukkelijk pluralistisch.

 

U wil op dit artikel reageren ?

Toegang tot alle functionaliteiten is gereserveerd voor professionele zorgverleners.

Indien u een professionele zorgverlener bent, dient u zich aan te melden of u gratis te registreren om volledige toegang te krijgen tot deze inhoud.
Bent u journalist of wenst u ons te informeren, schrijf ons dan op redactie@rmnet.be.