AZ Oudenaarde behaalt opnieuw hoogste kwaliteitslabel voor voedselveiligheid

Het Algemeen Ziekenhuis Oudenaarde mocht voor de vijfde keer op rij een Smiley in ontvangst nemen, het hoogste kwaliteitslabel voor de voedselveiligheid. 

Het Smiley-certificaat van het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV) toont aan dat het AZ Oudenaarde beschikt over een sluitend autocontrolesysteem voor de productie, verwerking en distributie van voeding. De autocontrole is een geheel van maatregelen om ervoor te zorgen dat producten voldoen aan de wettelijke voorschriften op het vlak van voedselveiligheid, kwaliteit, traceerbaarheid & meldingsplicht.

“Het is een erkenning voor alle inspanningen die we met de grootkeuken, de melkkeuken en de cafetaria leveren. Ook zonder de ondersteuning van het cateringbedrijf Compass Medirest en onze eigen technische dienst was het ons niet gelukt”, zegt Isabelle Vandevelde, diensthoofd hotel-economische diensten. De Smiley is drie jaar geldig. 

U wil op dit artikel reageren ?

Toegang tot alle functionaliteiten is gereserveerd voor professionele zorgverleners.

Indien u een professionele zorgverlener bent, dient u zich aan te melden of u gratis te registreren om volledige toegang te krijgen tot deze inhoud.
Bent u journalist of wenst u ons te informeren, schrijf ons dan op redactie@rmnet.be.