Zorgboulevard ZNA Cadix opent op 25 november

Op zaterdag 25 november gaat de Zorgboulevard in ZNA Cadix officieel open. De Zorgboulevard is een zone van 2500 vierkante meter waar patiënten, bezoekers en buurtbewoners terechtkunnen voor producten en advies om zo lang mogelijk gezond of zelfstandig te blijven. Door deze aanbieders te groeperen op het gelijkvloers van het nieuwe ziekenhuis, vinden patiënten, bezoekers en buurtbewoners een uitgebreid zorg- en gezondheidsaanbod op één plek.  
Daisy Nysmans, operationeel directeur ZNA Cadix: “Door verschillende zorggerelateerde winkels samen te brengen op het gelijkvloers van het ziekenhuis, willen we patiënten na hun opname of bezoek meteen helpen. Een uitgesproken gezondheids- en preventieluik was onze voorwaarde voor de uitbaters. De producten en diensten moeten beantwoorden aan de gezondheidsnoden van mensen en hen helpen om zo lang mogelijk gezond en/of zelfstandig te blijven. Dat maakt onze Zorgboulevard uniek in de Vlaamse ziekenhuizen.” 

De Zorgboulevard is vrij toegankelijk langs een van de vier ingangen van ZNA Cadix.

U wil op dit artikel reageren ?

Toegang tot alle functionaliteiten is gereserveerd voor professionele zorgverleners.

Indien u een professionele zorgverlener bent, dient u zich aan te melden of u gratis te registreren om volledige toegang te krijgen tot deze inhoud.
Bent u journalist of wenst u ons te informeren, schrijf ons dan op redactie@rmnet.be.