Dr. Marc Naert nieuwe hoofdarts H. Hartziekenhuis Mol

De raad van bestuur heeft dr. Marc Naert aangesteld als nieuwe hoofdarts van het H. Hartziekenhuis Mol. Vanaf 1 januari 2021 neemt hij de functie op.

Na een strikte selectieprocedure en het groen licht van de medische raad heeft de raad van bestuur dr. Marc Naert benoemd tot hoofdarts. Dr. Naert is kinderarts van opleiding en zal in overleg met de dienst pediatrie het najaar van 2020 gebruiken om zich voor te bereiden op zijn nieuwe functie en al bepaalde taken van de huidige hoofdarts op zich nemen. Hij is aan de slag in het H. Hartziekenhuis Mol sinds 2013. Eerder werkte hij op de campus Henri Serruys van het fusieziekenhuis AZSint-Jan Brugge-Oostende.

De raad van bestuur, medische raad en directie kijken uit naar de samenwerking met dr. Naert en wensen hem veel succes met deze boeiende uitdaging, aldus voorzitter van de raad van bestuur Eddy Jennen, en CEO dr. Ivo Jacobs. Onlangs nog maakte dr. Jacobs de sprong van hoofdarts naar CEO van het ziekenhuis, onder meer wegens zijn uitstekende werk tijdens de covid-crisis.

> Lees ook: hoofdarts Ivo Jacobs verdient sporen tijdens coronacrisis en wordt CEO

 

U wil op dit artikel reageren ?

Toegang tot alle functionaliteiten is gereserveerd voor professionele zorgverleners.

Indien u een professionele zorgverlener bent, dient u zich aan te melden of u gratis te registreren om volledige toegang te krijgen tot deze inhoud.
Bent u journalist of wenst u ons te informeren, schrijf ons dan op redactie@rmnet.be.