Groot jobevent in RZ Tienen

Aanstaande donderdag organiseert het Regionaal Ziekenhuis Tienen een groot jobevent. Met 860 vaste werknemers en 152 artsen is RZ Tienen een van de grootste werkgevers van Tienen. Deze positie wil de organisatie verder versterken door nu dus nieuw bloed aan te trekken via een jobevent.

“In de ziekenhuissector heerst al langer een ‘war for talent’: vooral in de zorggerelateerde functies zijn er meer vacatures dan kandidaten” vertelt Raf Lemmens, directeur HR & administratie.

“Daarom organiseren we op donderdag 12 oktober een spetterend jobevenement waarop studenten in een informele setting kennis kunnen maken met ons ziekenhuis. Tijdens het evenement staan er speeddates met medewerkers van het ziekenhuis op het programma, maar ook een panelgesprek en nadien een feestje met Omdat Het Kan & Average Rob en huiseigen dj’s als afsluiter. We hopen zo veel waardevolle contacten te leggen met studenten en enkelen van hen later te kunnen verwelkomen als collega’s in ons ziekenhuis.”

Meer info vindt u hier.

U wil op dit artikel reageren ?

Toegang tot alle functionaliteiten is gereserveerd voor professionele zorgverleners.

Indien u een professionele zorgverlener bent, dient u zich aan te melden of u gratis te registreren om volledige toegang te krijgen tot deze inhoud.
Bent u journalist of wenst u ons te informeren, schrijf ons dan op redactie@rmnet.be.