Borstkliniek Zottegem officieel erkend als 'Coördinerende Borstkliniek'

De Borstkliniek van het AZ Sint-Elisabeth Zottegem is officieel erkend als "Coördinerende Borstkliniek" en voldoet daarmee aan de hoogste kwaliteitsnormen die werden opgelegd door de Belgische overheid.

Zeven jaar na de erkenning als Satellietcentrum, is de Borstkliniek van het AZ Sint-Elisabeth Zottegem officieel erkend als "Coördinerende Borstkliniek". De Borstkliniek voldoet ruimschoots aan de strenge eisen van de overheid inzake het aantal ingrepen en het aantal patiënten die behandeld worden. Ook kunnen patiënten rekenen op een complete multidisciplinaire medische en paramedische behandeling, van diagnose tot revalidatie, door een hooggespecialiseerd team.

De erkenning als "Coördinerende Borstkliniek" is niet alleen goed nieuws voor de patiënten in de ruime omgeving van ons ziekenhuis, maar bij uitbreiding de hele Vlaamse Ardennen. "Dankzij de samenwerking ZORG tussen ons ziekenhuis en het az Glorieux in Ronse, dat eerder dit jaar erkend werd als Satellietborstkliniek in samenwerking met het az Groeninge in Kortrijk, kunnen we onze patiënten de uitmuntende zorg geven waarvoor we staan", heet het.

Of, om het met de woorden van dokter Pieter Mulier, coördinator Borstkliniek te zeggen: "Zeven jaar na onze erkenning als Satellietcentrum zijn we bijzonder verheugd met deze erkenning. Het is een bekroning voor de jarenlange inzet van het volledige team in ons streven naar een betere kwaliteit."

U wil op dit artikel reageren ?

Toegang tot alle functionaliteiten is gereserveerd voor professionele zorgverleners.

Indien u een professionele zorgverlener bent, dient u zich aan te melden of u gratis te registreren om volledige toegang te krijgen tot deze inhoud.
Bent u journalist of wenst u ons te informeren, schrijf ons dan op redactie@rmnet.be.