Ilse van Stijn voorzitter Raad van Toezicht Qualicor Europe

Vanaf 1 oktober 2023 heeft Ilse van Stijn de voorzittershamer overgenomen van Guy Peeters. Met deze benoeming versterkt Qualicor Europe wat het noemt zijn beleid op ‘Professional in the lead als partner van de cliënt’. 

Guy Peeters treedt na twee zittingstermijnen af als voorzitter. Ellen Joan van Vliet, CEO Qualicor Europe: “Wij zijn Guy zeer erkentelijk voor zijn jarenlange deskundige inzet. Onder zijn voorzitterschap heeft NIAZ de succesvolle transitie naar Qualicor Europe doorgemaakt.” 

Ilse zal als nieuwe voorzitter haar aandacht richten op het borgen van duurzame kwaliteitszorg, met veerkrachtige zorgprofessionals. Want, zegt Ilse van Stijn: “Een voorwaarde voor goede kwaliteit leveren binnen de zorg is dat de zorgprofessionals hiervoor ook zijn toegerust.”

Loopbaan 

Ilse van Stijn is intensivist en voorzitter van bestuur medische staf in OLVG (Onze Lieve Vrouwe Gasthuis, het stadsziekenhuis van Groot-Amsterdam). Zij volgde haar opleiding geneeskunde aan de Erasmus Universitei. Haar opleiding tot intensivist rondde ze in 2007 af in Amsterdam. Ilse heeft ruime ervaring als medisch specialist en als begeleider van complexe verandertrajecten binnen de ziekenhuiswereld. Haar hart ligt bij kwalitatief hoogstaande en veilige, persoonlijke patiëntenzorg met echte aandacht voor de mens achter de patiënt.

Onafhankelijke experts

De leden van de Raad van Toezicht zijn niet in dienst van Qualicor Europe, zij nemen deel op persoonlijke titel en zijn geselecteerd op complementaire specifieke expertise en kwaliteiten om goed toezicht te kunnen houden.

Foto: (van links naar rechts: CEO Ellen Joan van Vliet, Raad van Toezicht: Guy Peeters, Henk Gerla, Ilse van Stijn, Kristof Eeckloo, Margot Cloet)

U wil op dit artikel reageren ?

Toegang tot alle functionaliteiten is gereserveerd voor professionele zorgverleners.

Indien u een professionele zorgverlener bent, dient u zich aan te melden of u gratis te registreren om volledige toegang te krijgen tot deze inhoud.
Bent u journalist of wenst u ons te informeren, schrijf ons dan op redactie@rmnet.be.