Indonesië: "Lavrov in goede gezondheid na ziekenhuisopname"

De Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov verkeert in goede gezondheid nadat hij twee medische onderzoeken heeft ondergaan in een ziekenhuis op Bali, waar hij zal deelnemen aan de G20-top. Dat heeft een ambtenaar van het Indonesische ministerie van Volksgezondheid gezegd nadat Rusland had ontkend dat hij in het ziekenhuis was opgenomen.

Volgens twee Indonesische functionarissen, die anoniem wilden blijven, zou de 72-jarige minister behandeld worden voor een hartaandoening. 

Rusland had eerder meldingen ontkend dat de Russische buitenlandminister bij zijn aankomst op de G20-top in Bali, Indonesië, in het ziekenhuis was opgenomen. Russische media en Maria Zakharova, de woordvoerster van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken, ontkenden dat Lavrov naar het ziekenhuis in Denpasar werd gebracht. Zakharova zei dat het "om het hoogste niveau van leugens" gaat.

U wil op dit artikel reageren ?

Toegang tot alle functionaliteiten is gereserveerd voor professionele zorgverleners.

Indien u een professionele zorgverlener bent, dient u zich aan te melden of u gratis te registreren om volledige toegang te krijgen tot deze inhoud.
Bent u journalist of wenst u ons te informeren, schrijf ons dan op redactie@rmnet.be.

Laatste reacties

  • Marc DE MEULEMEESTER

    15 november 2022

    Oprecht blij dat hij verder DE Waarheid kan verkondigen !